• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۴۲۹۷
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۴
قزوین » اجتماعی

تعیین قیمت زولبیا و بامیه/ برپایی نمایشگاه بهاره در قزوین از سیزدهم اسفند 

 مدیرکل صمت استان قزوین در جلسه کارگروه تنظیم بازار از تعیین قیمت زولبیا و بامیه در دو کیفیت «درجه یک» و «ممتاز» خبر داد.

تعیین قیمت زولبیا و بامیه/برپایی نمایشگاه بهاره در قزوین
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، کامران لشگری در جلسه کارگروه تنظیم بازار گفت: با هدف تنظیم بازار و حمایت از مصرف‌کنندگان، جلسات کارشناسی متعددی برگزار و در نهایت قیمت زولبیا و بامیه برای ایام ماه مبارک رمضان تعیین شد.
 
وی خاطرنشان کرد: بر این اساس، قیمت هر کیلوگرم زولبیا و بامیه درجه یک ۳۲۰ هزار تومان و نوع ممتاز آن ۳۸۰ هزار ریال تعیین شد که با استقبال و همراهی اصناف نیز همراه بوده است.
 
برگزاری نمایشگاه بهاره در قزوین با تخفیف ۱۵ تا ۲۵ درصدی
 
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان قزوین از برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم کالا با هدف تنظیم بازار شب عید و ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: این نمایشگاه با تخفیف ویژه ۱۵ تا ۲۵ درصدی برای شهروندان برپا خواهد شد.
 
 لشگری با بیان اینکه این نمایشگاه هم‌زمان با سیزدهم اسفند افتتاح خواهد شد، افزود: از تمامی شرکت‌های دعوت‌شده برای حضور در این نمایشگاه درخواست شده است تا تخفیف۱۵ تا ۲۵ درصدی را برای محصولات خود اعمال کنند.
 
مدیرکل صمت استان قزوین تصریح کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم برای برگزاری هرچه بهتر این رویداد اقتصادی انجام شده و تلاش داریم امسال نمایشگاهی متفاوت نسبت به سال‌های گذشته برگزار کنیم.

 توزیع خرما با نرخ مصوب ۲۹۰ هزار تومان

مدیر تعاون روستایی استان هم گفت: توزیع خرما از سه روز قبل از ماه رمضان آغاز شده است.

کیوان حسن‌پور در خصوص قیمت این محصول افزود: در حالی که قیمت مصوب کشوری برای خرما ۳۱۰ هزار تومان اعلام شده بود، با پیگیری‌های انجام‌شده و خرید به‌موقع، این محصول در استان قزوین با قیمت ۲۹۰ هزار تومان عرضه می‌شود.

ورود پرتقال با کیفیت عالی به انبار‌های استان
 
مدیر تعاون روستایی استان همچنین از ورود محموله‌های با کیفیت پرتقال به استان خبر داد و گفت:از اواخر هفته گذشته تاکنون، ۱۰۰ تن پرتقال وارد انبار‌های استان شده و بازدید‌های میدانی کیفیت مطلوب این محموله‌ها را تأیید می‌کند.
 
به گفته حسن پور، برنامه‌ریزی برای مدیریت و توزیع ۳۰۰ تن پرتقال انجام شده و علاوه بر آن، سهمیه‌ای ۱۵۰ تنی نیز از تهران برای پشتیبانی بیشتر در اختیار استان قرار گرفته است.
 
حسن‌پور با اشاره به ذخایر مناسب میوه برای ایام پایانی سال تصریح کرد: میزان ذخایر سیب در استان به ۲۰۰ تن رسیده و این میزان قابل افزایش است.
 
وی پیش‌بینی کرد با توجه به هم‌زمانی ماه رمضان با عید فطر و افزایش مصرف، تا ۴۰۰ تن پرتقال مدیریت و توزیع شود.
 
مدیر تعاون روستایی استان گفت: ۲۰ مکان مشخص در سطح شهر قزوین برای برپایی غرفه‌های عرضه مستقیم میوه شب عید در نظر گرفته شده است تا دسترسی شهروندان به محصولات با کیفیت و قیمت مناسب تسهیل شود.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هم با اشاره به تغییر سیاست ارزی دولت اظهار داشت:ه دف اصلی این بود که کالا‌های اساسی که پیش‌تر ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تومانی دریافت می‌کردند -که عمدتاً نهاده‌های دامی و روغن بودند- از ابتدای زنجیره به انتهای زنجیره منتقل شوند.
 
وی یادآور شد: در این راستا مبلغ یک میلیون تومان به هر ایرانی ساکن کشور پرداخت شد و قرار بود یازده قلم کالای اساسی در چهار گروه حبوبات، پروتئینی، لبنیات و... مشمول این طرح شوند.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی قزوین با بیان اینکه هم‌اکنون طیف وسیعی از کالا‌ها از جمله شوینده‌ها، مسواک، مایع ظرفشویی و خمیردندان نیز در این فرآیند توزیع می‌شود، تصریح کرد: این در حالی است که هدف اولیه حمایت از واحد‌های تولیدی بود، اما عملاً تولیدکنندگان تحت فشار قرار گرفته‌اند.
 
رئیس جهاد کشاورزی استان به تخلفات در حوزه توزیع کالابرگ نیز اشاره کرد و افزود: مشاهده می‌شود که کالابرگ‌های یک میلیون تومانی به مبلغ ۵۵۰ هزار تومان نقد می‌شوند.
 
وی از تبانی برخی معتادان متجاهر با فروشگاه‌ها برای نقد کردن این برگه‌ها خبر داد و گفت: این یارانه به جای حمایت از خانواده‌ها، به شکل غیرنقدی با ۱۵ درصد کاهش هزینه می‌شود.
 
حریری‌مقدم در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به مشکلات حمل و نقل کالا در بازه زمانی ۱۵ اسفند تا ۱۵ فروردین به دلیل تحت الشعاع قرار گرفتن ناوگان حمل و نقل عمومی، خواستار حمایت جدی از تولیدکنندگان شد و تأکید کرد: تولیدکنندگان ما واقعاً در شرایط ضرر و زیان قرار دارند و نیازمند توجه ویژه مسئولان هستند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هنرمندان موسیقی در بزنگاه‌های تاریخی در کنار مردم هستند
هنرمندان با حضور در تشییع رهبر شهید نشان دادند که در صحنه‌اند
مردم قم ، فردا میزبان آقای شهید ایرانند
قدردانی رئیس ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد از خدمات مواکب
اعزام بیش از ۱۰۸ هزار زائر قزوینی به مراسم وداع با رهبر شهید
دل نوشته محسن چاوشی برای رهبر شهید
از وداع عظیم تا پرسش بزرگ پیشرفت ایران
پویش ملی «نامه‌ای به رهبر شهید» در خوزستان آغاز شد
بازگشت فعالیت مترو به حالت عادی
حضور اهالی ادب و هنر در آیین تشییع با آقای شهید ایران
برداشت میگوی صادراتی کشور در سواحل مکران
مازندران فردا سه شنبه تعطیل است
شکست حربه آخر دشمن
اعزام کاروان های مردمی یزد به مشهد
پیام تبریک فرمانده کل ارتش درپی انتصاب مجدد حجت‌الاسلام اژه‌ای به ریاست قوه قضائیه
کاروان‌های دلدادگی در مسیر وداع آخر
حضور پرشور مردم دلداده در مراسم تشییع پیکر قائد شهید (۹)
حضور ۶ هزار نفر از کادر آموزش و پرورش فارس در مراسم یادبود رهبر شهید در حرم شاهچراغ
روایت حماسه‌ای از عشق و وفاداری به رهبر شهید ایران
تصویب تعطیلی سه شنبه و چهارشنبه در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مسیر تشییع رهبر شهید از خیابان دماوند تا بزرگراه لشکری
مسیر تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در تهران
ایران برای پدر به قامت ایستاد
اشک و دلدادگی در آیین اقامه نماز بر پیکر امام مجاهد شهید
جاده بالادست آمل در آستانه افتتاح
انتصاب مجدد حجت‌الاسلام اژه‌ای به ریاست قوه‌ قضائیه
اعلام مسیرها؛ محدودیت‌های ترافیکی و تمهیدات حمل‌ونقل عمومی مراسم تشییع امام شهید در تهران
اعلام سامانه‌های بانکی فعال در روز دوشنبه
جزئیات مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید در قم
تمهیدات حداکثری حمل و نقل عمومی برای تشییع پیکر امام مجاهد
مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران در تهران
قالیباف: شرط مذاکره قوی، آمادگی کامل برای جنگ است
مراسم اقامه نماز بر پیکر «آقای شهید ایران» - ۲
تعطیلی روز سه شنبه ١۶ تیر در خوزستان
آغاز خرید مرحله جدید کالابرگ از امروز ۱۵ تیر ۱۴۰۵
تجمع مردم صنعا در قدردانی از ایران برای شکستن محاصره یمن  (۱۶ نظر)
ادای احترام سران قوا و مسئولان ارشد کشور به پیکر امام شهید  (۲ نظر)
لفاظی‌های سخیف رئیس جمهور آرژانتین علیه ایران نشانه ورشکستگی اخلاقی  (۲ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۴)  (۲ نظر)
توصیه‌های تغذیه‌ای برای زائران مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب  (۲ نظر)
فردا یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد  (۱ نظر)
مسیر تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در تهران  (۱ نظر)
زمان اقامه نماز بر پیکر مطهر آقای شهید ایران مشخص شد  (۱ نظر)
شعار‌های انقلابی و دلنوشته‌های عاشقانه عزاداران بر دیوار‌های مصلی  (۱ نظر)
مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب در مصلای تهران _ ۳  (۱ نظر)
پویش «باید برخاست»، با موضوع بدرقه آقای شهید ایران  (۱ نظر)
توزیع بیش از یک تن حلیم نذری در وزوان اصفهان  (۱ نظر)
ثبت‌نام برای اسکان زائران تا یکشنبه ادامه دارد  (۱ نظر)
روایت خبرنگاران از حزن و اندوه تا عزت و امید (۳)  (۱ نظر)
حضور پرشور مردم دلداده در مراسم وداع با پیکر قائد شهید امت (۱)  (۱ نظر)